Tuesday, April 29, 2014

En dag i skären!

Veckoslutet var bra, vi började med ett terassbesök på fredan, som lite spåra ut - men det hör väl till, här kommer först några bilder därifrån!


På lördag morgon vaknade vi i god tid hos Diana och Max, vilket nog var ett under eftersom vi gick och sova ca. kl 3 på moron. Vi koka kaffe, åt ett gott morgonmål och bestämde oss för att dra iväg ut till skären! Jag och Marko åkte hem via oss och tog lite saker, och gick snabbt via butiken och handla lite picnics ingredienser!



Vi åkte ut till Norrkulla, där vi grillade korv, köttpiroger och grönsaker, drack lite cider och bara njöt av det fina vädret!


Efter Norrkulla åkte vi iväg till en kompis holme och satt där med dom en stund, Bamse fick träffa deras hund men hon var lite rädd för honom, så han fick lite skällor av henne ;) Sedan bar det iväg till nästa kompis holme där fick pojkarna lite konjak! Klockan halv sex på kvällen var vi tillbaka hos Max och Diana, då gällde det att snabbt hoppa i duschen och sedan drog vi iväg till Mamma & Pappa på grillfest!




En riktigt höjdar lördag! 

No comments:

Post a Comment